Přečtěte si...

AVENTURÍN je kámen KLIDU a TRPĚLIVOSTI. Přináší uvolnění a zotavení a podporuje rozvoj osobnosti. Pomáhá předcházet nehodám následkem spěchu a nedbalosti, je vhodný pro kutily. Dodává víru ve vlastní talent. Dává dostatek trpělivosti, abyste uvěřili sami sobě asvým snům, pomůže vám nevzdávat se, začít jednat včas a uskutečnit své sny. Chrání vaši...

Mateřství vnímám jako jedno z největších transformačních období v životě ženy. Přichází s ním zdarma neuvěřitelná duchovní škola. Některé toho využijí a posunou se o obrovský krok vpřed, některé nejsou studijní typy, avšak i přesto, stát se matkou změní život každé z nás.

Život je neustálý vývoj. Tak, jako všechno na této planetě, prochází změnami. Slunečné dny střídají deštivé, den střídá noc. Stejně tak jsme na svět přišli my, abychom se někam vyvýjeli. Přišli jsme se sem něco naučit, poznat, duchovně růst. Proto jsme jednou dole, jednou nahoře. Musí to tak být, abychom se posouvali dál.

Jednou z mnoha oblastí, kde kameny dokáží pomáhat, jsou starosti kolem lásky. V poslední době jsem odpovídala na spoustu emailů, řešící podobné téma. Přejete si doporučit minerální kámen, který by Vás v konkrétní situaci ohledně lásky a partnerských vztahů podporoval. Tento článek je tedy pro Vás. :)

Ano, je to tak, bránu ke šťastnému a spokojenému životu Vám dokáže otevřít na první pohled jednoduchá věc. Pocit vděčnosti. Je to pozitivní emoce, kterou když procítíte, vysílá jedny z nejsilnějších vibrací.

Ptáte se, co je to ten Zákon přitažlivosti? Je to nejsilnější a nejmocnější zákon ve vesmíru. Je to princip na kterém funguje život. Pokud máte sen, který si chcete splnit, je dobré tento zákon znát. Můžete si jej představit jako magnetickou sílu. Co vysíláte vlastními myšlenkami a emocemi, to si do života opět přitahujete.

Otevřete své srdce kráse a jedinečnosti léčivých kamenů a těšte se z nich. Kameny jsou prastaré. Existovaly dávno před lidmi. Jsou symbolem věčnosti a nekonečnosti, stálosti, klidu a ztišení, skromnosti a rozvahy. Každý je sám o sobě jedinečný.